article-image-1

BROEN FULL FLOW introducerar 2 nya handtag

BROEN FULL FLOW introducerar 2 nya handtag – Mjukstängande (Gear)-handtag och T-handtag – som är en utveckling av vårt omfattande ventilprogram BROEN FULL FLOW som består av över 500 olika typer av ventiler. De nya handtagen ger möjlighet till enkel och säker användning i de flesta typer av installationer, särskilt i kompakta installationer med begränsat utrymme.

Alla våra handtag är ergonomiska och har en tempererad yta som ger ökad komfort vid användning. Handtagen levereras med utbytbara clips (röda och blå) som säkerställer en enkel identifikation av t.ex. kall- och varmvatten med möjlighet att tillfoga en märkning med information om den tillhörande installationen.

Våra nya mjukstängande (Gear)-handtag levereras med anti-tryckchockteknologi och kontrollerad öppna/stäng-funktion. Handtaget är bekvämt att använda.
Vårt nya T-handtag är, liksom vårt välkända L-handtag, utfört med metallinsats inbäddat i kompositmaterial som säkerställer en bekväm arbetsyta som är karakteristisk för alla BROEN ventilhandtag.Montering av handtag utan verktyg

Alla BROEN FULL FLOW handtag är utbytbara utan behov av verktyg. Det går enkelt och snabbt för installatören att demontera och återmontera ett handtag som även kan placeras fritt så att det bäst passar den aktuella installationen. Handtaget kan även demonteras i installationer där öppna/stäng-funktionen bör avlägsnas för obehörig åtkomst.

 

BROEN FULL FLOW handtagssortiment erbjuder många fördelar:

  • Mjukstängande (Gear)-handtag med anti-tryckchockteknologi och kontrollerad öppna/stäng-funktion
  • Mjukstängande (Gear)-handtag för enkel användning.
  • L-handtag och T-handtag utförda med metallinsats inbäddad i kompositmaterial
  • Möjlighet till kompakta installationer med begränsat utrymme
  • Ergonomiska handtag med tempererad yta
  • Byte av alla våra typer av handtag utan användning av verktyg

 

Läs mer om BROEN FULL FLOW ventilprogram på vår webbplats:
https://www.broen.se/produkter/broen-full-flow/broen-full-flow/