Karriär

Människor i sitt naturliga element
BROEN är ett globalt företag och därmed en global arbetsplats. Vi har många filialer runt om i världen som i varierande grad representerar våra fem affärsområden. BROENS värderingar och förvaltningskultur sträcker sig utanför Danmark och över hela den globala organisationen, var den än är. Du kan vara säker på att du alltid kommer att mötas med samma servicenivå och professionalism överallt när du arbetar med BROEN.

Winning with people - Mot nya mål
Människor gör hela skillnaden. Vårt företag är format av människor som skapar framgång för dig och för BROEN. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och grunden för vår framgång. Det är därför vi gör allt för att skapa en god arbetsmiljö som garanterar personlig och professionell utveckling. Vi lägger stor vikt vid personal- och ledningsutveckling så att alla medarbetare kan ha en ledande roll inom sitt område och uppnå sin fulla potential. Därför är alla BROEN-anställda som du möter motiverade, flexibla och serviceinriktade. Vår personal är känd för sin lojalitet och detta genomsyrar hela BROEN-organisationen.

En arbetsdag på BROEN
En dag på BROEN är full av aktivitet och utmaningar. Vår personal arbetar över affärsområdena och det är en stark kultur och starka värderingar som förenar oss över kontinenter, gränser och tidszoner.

Intresserad? Ansök till en ledig tjänst eller skicka en öppen ansökan här: Career site