article-image-1

BROEN Valve Technologies firar 30 år som en del av Aalberts N.V.

Vi på BROEN Valve Technologies är stolta över att tillkännage vårt 30-årsjubileum som en värdefull del av Aalberts N.V. Group. Under dessa tre decennier har Aalberts N.V. bidragit väsentligt till BROENs tillväxt och position som en internationell ledare inom ventilteknologi.

Under ägandet av Aalberts N.V. har BROEN genomgått en imponerande förvandling från ett litet företag med fokus på de nordiska marknaderna till ett mycket större och internationellt orienterat företag med försäljning och produktion på flera marknader. Samarbetet med systerbolag i Aalberts-gruppen har breddat vårt produktsortiment och gett oss tillgång till en bredare marknad för BROEN-produkter.

Utvecklingen av nya produkter och teknologier har varit ett ständigt fokus för Aalberts N.V. och har varit en central drivkraft bakom satsningen på utvecklingen av BROEN. Detta har resulterat i skapandet av en bred och innovativ produktportfölj inom alla våra varumärken: BROEN BALLOFIX®, BROEN BALLOMAX®, BROEN FULL FLOW och BROEN Clorius, som vi framgångsrikt har levererat till våra många kunder världen över.

En av de viktigaste fördelarna med att vara en del av Aalberts N.V. har varit vårt fokus på hållbarhet. Tillsammans har vi drivit riktade initiativ som inte bara har stärkt BROENs produktportfölj, utan också cementerat ett gemensamt engagemang för ansvarsfulla affärsmetoder. Detta engagemang har inte bara stärkt BROENs miljöavtryck, utan också vårt varumärke som en ansvarsfull ventiltillverkare.

Som en del av Aalberts N.V. fokuserar BROEN på att attrahera rätt medarbetare och säkerställa deras personliga och professionella utveckling. Detta görs både internt inom BROEN och i samarbete med Aalberts under vårt gemensamma motto: "Winning with People".

Jubileet markerar inte bara ett imponerande antal år, utan också en resa av uthållighet och framsteg. Vi ser fram emot att fortsätta denna framgångsrika resa och tackar Aalberts N.V. för 30 år av partnerskap och resultatorienterad tillväxt.